fbpx

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

I Idrettsveien på Finnsnes skal det bygges 8 moderne leiligheter av høy standard. Leilighetene er planlagt ferdigstilt i løpet av våren/sommeren 2022. Utbygger er Bygg i Nord Prosjekt AS.

Leiligheter med heis og garasjeanlegg

Idrettsveien 2 er et prosjekt bestående av lyse og delikate leiligheter med høy standard. Leilighetene er både innholdsrike og lettstelte med 2 til 4 soverom, stor terrasse med fine solforhold og flott utsikt. I underetasjen finnes garasjer og boder, og heisen tar deg enkelt opp til leilighetene.

Interiør

Kjøkkenet har moderne design med god planløsning, hvite fronter og underlimt oppvaskkum. Alle hvitevarer er integrerte. Som kunde står du fritt til å velge andre fronter og benkeplater for å sette ditt personlige preg på interiøret. Alle vegger er holdt i lyse farger. Det samme er gulvene, som byr på eikeparkett, og flis på bad og i vindfang. Også her kan du gjøre egne valg.

Uteområdet

Det opparbeides uteområde til Idrettsveien 2, med gjesteparkering og avfallshåndtering ved innkjøringen. I tillegg blir det bygget fire carporter og en felles utebod, og asfaltert plass med vann for vask av bil. Det legges tilrette for et hyggelig utemiljø med felles plass til bord og benker, der man kan nyte kaffen og slå av en prat med naboen. Leilighetene ligger nært flotte turterreng, men samtidig også i gangavstand til sentrum.

Les mer om prosjektet her

Bygg i Nord Prosjekt

Bygg i Nord Prosjekt (BINP) er et selskap i Bygg i Nord Gruppen. BINP driver utvikling, utbygging og salg av boligprosjekter, med markedsområde primært i Midt-Troms.

Les mer om Bygg i Nord Prosjekt her

Vår rolle i prosjektet

Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter av prosjektet, bistå med blant annet seksjonering, tilrettelegging og rådgivning, budsjettering, stiftelse m.m. Vi i Agio Forvaltning ser frem til et godt og langt samarbeid med Bygg i Nord Prosjekt, og som forretningsfører og forvalter av prosjektet.

Se oversikt over andre nybygg og prospekter her

Nybygg og prospekter

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

En gammel og ærverdig bygård, med utsikt over Stortorget i Tromsø sentrum, har nylig fått syv nye leiligheter av meget høy kvalitet. Velkommen til Storgata 92. Ved ankomst til Storgata 92 blir du møtt av en romslig hall, med heisforbindelse opp til boligetasjene i...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med Arnestedet Eiendom og Totaleiendom for prosjektet Storelvtun i Tromsø. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med PEAB Eiendomsutvikling for prosjektet Bo på Trondenes utenfor Harstad. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...