fbpx

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

En gammel og ærverdig bygård, med utsikt over Stortorget i Tromsø sentrum, har nylig fått syv nye leiligheter av meget høy kvalitet. Velkommen til Storgata 92.

Ved ankomst til Storgata 92 blir du møtt av en romslig hall, med heisforbindelse opp til boligetasjene i byggets fjerde og femte etasje. Her finner du særegne og gjennomtenkte planløsninger preget av fokus på design, lyssetting og kvalitet. Bygningsmassen er av massiv betong, og er følgelig svært godt lydisolert. Hver bolig har stor veranda med glassgelender, som byr på både utsikt og nærhet til Tromsøs spesielle, arktiske lys. Leilighetene strekker seg fra 70 m² til over 160 m², og prisene er fra kr.6.490.000,- til 13.900.000,-.

Trykk her for å lese mer om Storgata 92

Bistand fra Senab Eikeland Nord

Senab Eikeland Nord har bistått i prosjektet med interiørdesign og møblering. Interiørdesigner og senior salgskonsulent Ida Rørvik har følgende å si om prosjektet:

Morten Berg tok først kontakt om Storgata 92 i 2018, hvor jeg ble introdusert til dette spennende boligprosjektet. Allerede fra første møte var Morten tydelig på at leilighetene i prosjektet skulle holde høy standard, og at finesser og detaljer var i fokus. Dette passet meg bra, og sammen fant vi fort takten på hva som var viktig for at leilighetene skulle skille seg ut i markedet. Farger, materialer, planløsning, kjøkken, belysning og akustikk var noen av temaene som ble diskutert, og jeg tror det var vår stahet på begge sider som gjorde at vi kom frem til de beste løsningene, sammen.

Trykk her for å lese mer om Senab Eikeland Nord

Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter av prosjektet, bistå med blant annet seksjonering, tilrettelegging og rådgivning, budsjettering, stiftelse m.m. Vi i Agio Forvaltning ser frem til et godt og langt samarbeid som forretningsfører og forvalter av prosjektet.

Se oversikt over andre inngåtte kontrakter her!https://agioforvaltning.no/andre-kontrakter/

Nybygg og prospekter

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

I Idrettsveien på Finnsnes skal det bygges 8 moderne leiligheter av høy standard. Leilighetene er planlagt ferdigstilt i løpet av våren/sommeren 2022. Utbygger er Bygg i Nord Prosjekt AS. Leiligheter med heis og garasjeanlegg Idrettsveien 2 er et prosjekt bestående av...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med Arnestedet Eiendom og Totaleiendom for prosjektet Storelvtun i Tromsø. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med PEAB Eiendomsutvikling for prosjektet Bo på Trondenes utenfor Harstad. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...