fbpx

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med PEAB Eiendomsutvikling for prosjektet Bo på Trondenes utenfor Harstad. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig, seksjonering, tilrettelegging og rådgivning, budsjettering, stiftelse m.m.

Bo på Trondenes vil bestå av 20 helt nye borettslagsleiligheter beliggende idyllisk til på Trondeneshalvøya, om lag tre kilometer utenfor Harstad Sentrum. Her kan kjøpere velge mellom to varianter av treromsleiligheter på henholdsvis 82 og 98 kvm. Den største av disse kan også leveres som fireroms.

Alle leilighetene på Trondenes har åpen stue/kjøkkenløsning som gir optimal arealutnyttelse. Åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir også god flyt i rommet og skaper naturlige soner for spisestuemøblementet og sofakroken. De store vindusflatene og lune lyse gulv i tre-stavs eikeparkett, gir leilighetens viktigste rom en trivelig atmosfære. 

Kjøkkenet leveres i hvit utførelse med slette og renholdsvennlige overflater og pene integrerte hvitevarer som er praktisk plassert i innredningen. Vi har lagt vekt på plassbesparende og smarte løsninger i Bo på Trondenes, for å gi deg et godt utgangspunkt for kulinariske opplevelser med venner og familie. Forestill deg dufter av hjemmebakst og deilige varme og kalde retter fra kjøkkenet ditt. Det kalles hverdagslykke!

Leilighetene leveres alle med minst 2 soverom med fin romslig størrelse på ca. 10 og ca. 12 kvm. Leilighetstype 3 kan dessuten leveres med et 3. soverom ved at man omdisponerer noe av stuen. Soverommene har avsatt plass til garderobe.

Agio Forvaltning ser frem til et godt og langt samarbeid med PEAB Eiendomsutvikling i dette flotte prosjektet.

Trykk her for mer informasjon om prosjektet Bo på Trondenes.

Bo på Trondenes – i regi av PEAB Eiendomsutvikling

I seksti år har PEAB bidratt som samfunnsbygger. Det startet i 1959 med to unge brødre, Mats og Erik Paulsson, og en traktor. PEAB er i dag Sveriges største, og et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper. PEAB Eiendomsutvikling er prosjektutvikleren og byggherren i PEAB . Vi er en moderne og fremtidsrettet utbygger med solid erfaring innen eiendomsutvikling.

Se oversikt over andre nybygg og prospekter her!

Nybygg og prospekter

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

I Idrettsveien på Finnsnes skal det bygges 8 moderne leiligheter av høy standard. Leilighetene er planlagt ferdigstilt i løpet av våren/sommeren 2022. Utbygger er Bygg i Nord Prosjekt AS. Leiligheter med heis og garasjeanlegg Idrettsveien 2 er et prosjekt bestående av...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

En gammel og ærverdig bygård, med utsikt over Stortorget i Tromsø sentrum, har nylig fått syv nye leiligheter av meget høy kvalitet. Velkommen til Storgata 92. Ved ankomst til Storgata 92 blir du møtt av en romslig hall, med heisforbindelse opp til boligetasjene i...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med Arnestedet Eiendom og Totaleiendom for prosjektet Storelvtun i Tromsø. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...