fbpx

jobb hos oss

Karriere

Å være en del av Agio Forvaltning er utfordrende og spennende

engasjement

Hvem vi ser etter

Vi er et fremoverlent selskap som kontinuerlig arbeider for forbedringer i bransjen såvel som i bedriften. Vi vet at tilpasning og evolusjon er nøkler til suksess i en kompleks og intrikat bransje i endring. Derfor har vi et bevisst fokus på utnyttelse av teknologi og nye måter å løse problemer på.

Vi ser etter lærevillige, motiverte og nysgjerrige mennesker med godt pågangsmot. Vi verdsetter service høyest av alt, og behøver derfor medarbeidere med den riktige miksen av faglig kunnskap, stå-på-vilje og gode sosiale egenskaper.

Dersom du i tillegg ser gode løsninger i kompliserte problemstillinger, og er glad i å ha mange baller i luften samtidig, kan du være akkurat den vi ser etter.

Jobb i Agio Forvaltning
Hva vi tilbyr Agio Forvaltning

frihet under ansvar

Hva vi tilbyr

Hos Agio Forvaltning vil du dra nytten av frihet under ansvar. Du vil få arbeide med dyktige kollegaer med et bredt spekter av kompetanse, og du vil få muligheten til å være med på å forme både bedriftens og bransjens fremtid. Vår søken etter de skarpeste hodene innebærer også svært konkurransedyktige betingelser. 

Er du den vi ser etter?