fbpx

reduser risiko, øk inntjening og skap merverdi

Økonomisk rådgivning
ta kontakt

optimaliser din bedrift

få et uforpliktende tilbud

nå din bedrifts økonomiske mål

tilpasset rådgivning 

Komplisert lovgivning, økte regulatoriske krav og høy grad av konkurranse medfører et stadig økende behov for fagkompetanse ved etablering, drift og utvikling av foretak. 

Vår filosofi er at grundig planlegging, sammen med aktiv styring og kontroll, bidrar til økt lønnsomhet og begrensning av risiko. Vår erfaring som rådgivere gjør oss godt rustet til å bistå din bedrift med de fleste utfordringer og muligheter.

Etablering og stiftelse

Dersom du har en forretningsidé, eller allerede er i gang med planlegging rundt oppstart, hjelper vi deg med å gjøre de beste valgene tilpasset akkurat din situasjon.

Kartlegging og planlegging

Grundig planlegging, bidrar til økt lønnsomhet og begrensning av risiko. Vår erfaring som rådgivere gjør oss godt rustet til å bistå din bedrift med de fleste utfordringer og muligheter.

Styring av økonomi

Vi har lang erfaring med budsjettering, analyser og lovverk. Vi bistår våre klienter som alt fra konsulenter til controllere og økonomisjef.

snakk med våre referanser

«Har brukt Agio Forvaltning i årevis, og kan ikke se for meg å drive næringsvirksomhet uten Agio Forvaltning i ryggen.»

Jim Børge Hansen, Daglig leder, JBB Anlegg AS

noen av våre største styrker

Tilpasningsdyktighet og variert erfaring

Vi har erfaring fra de aller fleste bransjer, bedriftsformer og -størrelser. Noen av våre største styrker er derfor fleksibilitet, tilpasningsdyktighet og variert erfaring.

Sammen kartlegger vi dine behov, og tilrettelegger for en optimal økonomifunksjon.

Regnskap tilpasset dine behov Agio Forvaltning