fbpx

om oss

vi tar hånd om verdi

 

Agio Forvaltning er en nasjonal aktør med kunder over hele landet. Våre ansatte har erfaring fra de fleste relevante bransjer, som for eksempel forsikring, megling, bank, inkasso og finans.

Hvem vi er

Agio Forvaltning ble stiftet i 2010 med et ønske om å tilby tjenester innen økonomi og forvaltning til fornuftige priser. Siden den gang har vi kjempet aktivt mot etablerte tilbydere for å holde prisene nede, og ta kvalitet til nye høyder.

Vår misjon

Vi skaper og beskytter verdi, er pådrivere for vekst, håndterer risiko og fremmer samarbeid. Dette gjør vi gjennom å levere markedets beste løsninger og kundeservice til konkurransedyktige priser.

Vår forretningsidé

Vårt forretningsidé er regnskap, økonomisk- og juridisk bistand for individer, boligselskaper, virksomheter og andre organisasjoner. Vi opererer i en kompleks bransje og verden, og prioriterer derfor å være oppdatert innenfor endringer i teknologi, lovverk og generelle behov.

vårt utgangspunkt

Alt vi foretar oss er forankret i grunnverdier

Kvalitet – Vår forpliktelse til å levere utmerkede tjenester til våre klienter

Integritet – Vi tar ansvar, og i enhver situasjon opptrer vi ærlig og rettferdig

Resultater – Vi er lidenskapelig opptatt av gode resultater og veien dit

Respekt – Vi har forståelse for, og bryr oss om, hverandre

Samarbeid på lag Agio Forvaltning

med oss på laget

Hvorfor kunder velger oss

Vi arbeider kontinuerlig for å levere de beste løsningene og den beste kundeservicen til konkurransedyktige priser. 

Vårt fokus på å kjenne våre kunder og deres behov, gjør oss i stand til å levere effektive og tilpassede løsninger. Disse er til enhver tid bygget på veltablerte rutiner og systemer.