fbpx

Om oss

Vi tar hånd om verdi
Kontakt oss
Agio Forvaltning logo

Hvem vi er

Agio Forvaltning ble stiftet i Tromsø i 2010 med et ønske om å tilby tjenester innen økonomi og forvaltning til fornuftige priser. 

Siden den gang har vi vokst til å bli en nasjonal aktør med kunder over hele landet. Våre ansatte har erfaring fra de fleste relevante bransjer, som for eksempel forsikring, megling, bank, inkasso og finans.

Vår misjon er å skape og beskytte verdi, være pådrivere for vekst, håndtere risiko og fremme samarbeid. Dette gjør vi gjennom å levere markedets beste løsninger og kundeservice til konkurransedyktige priser.

Vårt forretningsidé er regnskap, økonomisk- og juridisk bistand for individer, boligselskaper, virksomheter og andre organisasjoner. Vi opererer i en kompleks bransje og verden, og prioriterer derfor å være oppdatert innenfor endringer i teknologi, lovverk og generelle behov.

 

Alt vi foretar oss forankres i våre grunnverdier:

Kvalitet – Vår forpliktelse til å levere utmerkede tjenester til våre klienter

Integritet – Vi tar ansvar, og i enhver situasjon opptrer vi ærlig og rettferdig

Resultater – Vi er lidenskapelig opptatt av gode resultater og veien dit

Respekt – Vi har forståelse for, og bryr oss om, hverandre

  Hvorfor kunder velger oss

  Vi arbeider kontinuerlig for å levere de beste løsningene og den beste kundeservicen til konkurransedyktige priser. 

  Vårt fokus på å kjenne våre kunder og deres behov, gjør oss i stand til å levere effektive og tilpassede løsninger. Disse er til enhver tid bygget på velateblerte rutiner og systemer. 

  Samtlige ansatte hos oss har fokus på risiko, sikkerhet og personvern i sitt arbeid, momenter som også er godt innbakt i våre rutiner og systemer. 

   

  Samarbeid samtale Agio Forvaltning
  Samarbeid på lag Agio Forvaltning

  Med oss på laget

  Vår holdning er at sterke relasjoner og et godt samarbeidsklima bygges gjennom ærlig og åpen dialog. Aktiv kommunikasjon er viktig for oss, noe våre klienter merker med oss på laget.

  Våre kunder har egen dedikert rådgiver. Dette, kombinert med partneres og senioransattes aktive involvering, sikrer god erfaring og kompetanse i kompliserte problemstillinger. 

  Med vår organisasjon i ryggen stiller kundene våre sterkt i forhandlinger og avtaleinngåelser.