fbpx

om oss

Vi tilfører verdi

 

Teamet hos oss har erfaring og kompetanse fra regnskap, bank, forsikring, innfordring til forsvaret. Det ligger enorm og variert kompetanse i grunn. Styret og beboere kan nyte svært godt av all erfaring og kompetanse som vi sitter på.

Les mer

Hvem vi er

Agio Forvaltning ble stiftet i 2010 med et ønske om å tilby tjenester innen økonomi og forvaltning til fornuftige priser. Siden den gang har vi kjempet aktivt mot etablerte tilbydere for å holde prisene nede, og ta kvalitet til nye høyder.

Vår misjon

Vi skaper og beskytter verdi, er pådrivere for vekst, håndterer risiko og fremmer samarbeid. Dette gjør vi gjennom å levere markedets beste løsninger og kundeservice til konkurransedyktige priser.

Vår forretningsidé

Vår forretningsidé er regnskap, økonomisk- og juridisk bistand for individer, boligselskaper, virksomheter og andre organisasjoner. Vi opererer i en kompleks bransje og verden, og prioriterer derfor å være oppdatert innenfor endringer i teknologi, lovverk og generelle behov.

vårt utgangspunkt

Alt vi foretar oss er forankret i grunnverdier

Kvalitet – Vår forpliktelse til å levere utmerkede tjenester til våre klienter

Integritet – Vi tar ansvar, og i enhver situasjon opptrer vi ærlig og rettferdig

Resultater – Vi er lidenskapelig opptatt av gode resultater og veien dit

Respekt – Vi har forståelse for, og bryr oss om, hverandre

Samarbeid på lag Agio Forvaltning

med oss på laget

Hvorfor kunder velger oss

Vi arbeider kontinuerlig for å levere de beste løsningene og den beste kundeservicen til konkurransedyktige priser. 

Vårt fokus på å kjenne våre kunder og deres behov, gjør oss i stand til å levere effektive og tilpassede løsninger. Disse er til enhver tid bygget på veltablerte rutiner og systemer.