fbpx

se hva våre kunder sier om oss

Sitater fra bedriftskunder

 

Den beste måten å få informasjon om hvordan vi leverer i vårt virke, er å høre fra våre kunder. Vi er stolte av forholdet vi har til våre bedriftskunder. Se hva disse våre sier om oss, og ta gjerne kontakt med våre referanser.

Våre referanser

sitater

Se hva våre kunder sier om oss

w

Jim Børge Hansen - Daglig leder i JBB Anlegg AS

«Har brukt Agio Forvaltning i årevis, og kan ikke se for meg å drive næringsvirksomhet uten Agio Forvaltning i ryggen. Jeg har gjennom flere selskaper brukt Agio Forvaltning til regnskap og andre relaterte tjenester, og det har fungert utmerket. Å vite at Agio Forvaltning håndterer regnskapet gir meg trygget til å drive den daglige driften i visshet om at regnskapet blir håndtert på en trygg og god måte. Agio Forvaltning har også bistått meg med personlig skattemelding, stiftelse av selskaper etc.»
  w

  Kent-Egil Johansen - Styreleder i Transport og Graveservice AS

  «Kjapp responstid og meget fleksibel.»
   w

   Bjørn-Sverre Jenssen - Daglig leder Kvadro Maskin AS

   «Vi har vært kunde hos Agio Forvaltning siden selskapet ble etablert, og har vært med på utviklingen av selskapet. Har hatt samme regnskapsfører stort sett hele veien, og det gjør det utrolig enkelt siden de kjenner oss så godt. Vi har bygd opp gjensidig tillit og kunnskap innen administrasjon og regnskap.»
    w

    Sondre Trældal - Daglig leder i Tromsø Tungbilopplæring AS

    «Vi er meget godt fornøyde med håndteringen av regnskapsførsel, og all veiledning Agio Forvaltning har utført for oss. De stiller opp og gjennomfører jobben på en meget profesjonell måte. Alltid hjelp å få.»
     w

     Gunnar Kvamme - Advokat

     «Som advokat har jeg de siste 10 år jobbet med Agio Forvaltning som en av leverandørene av forretningsførertjenester til sameier og borettslag, og som leverandør på regnskapstjenester. Gjennom disse 10 årene har jeg lært en rekke forretningsførere hos Agio Forvaltning å kjenne. Felles for de alle er at de står på for å levere best mulig. De virker usedvanlig engasjert i å finne bedre løsninger for sine kunder enn hva kunden har hatt tidligere. Dette vitner om en god og sunn bedriftskultur, og Agio Forvaltning har derfor blitt min foretrukne anbefaling overfor borettslag eller sameier som kommer til meg og spør om valg av forretningsførsels- og forvaltningstjenester. Jeg har også selv hatt Agio som forretningsfører i noen år for et kombinasjonssameie der jeg er styreleder, og er meget godt fornøyd med de tjenester Agio Forvaltning til enhver tid har levert.»

     w

     Magnus Millenvik - Daglig leder i Happenack AS

     «Teamet til Agio Forvaltning leverer mer enn bare profesjonell regnskapsføring. De følger opp med informasjon og gode råd til oss klienter. Og alltid med en hyggelig tone og et smil.»
      w

      To Jessen - Daglig leder i Forsikringsmegler Nord-Norge AS

      «Flott jobbet. Spesielt Torill. Hun må dere ta vare på.»

       referanser

       Snakk med våre referanser

       Den beste bekreftelsen dere kan få når dere skal velge en regnskapsfører eller økonomisk rådgiver, er å snakke med noen som har de samme utfordringene og problemene dere har.

       Vi bidrar selvsagt med utfyllende opplysninger om det er ønskelig, og vi stiller gjerne opp for en nærmere presentasjon av oss og hva vi kan gjøre for deres bedrift.