fbpx

se hva våre kunder sier om oss

Sitater fra kunder

 

Den beste måten å få informasjon om hvordan vi er som forretningsfører, er å høre fra våre kunder. Vi er stolte av forholdet vi har til våre kunder. Se hva kundene våre sier om oss, og ta gjerne kontakt med våre referanser.

Våre referanser

sitater

Se hva våre kunder sier om oss

w

Kåre Larsen - Daglig leder i Utsikten Borettslag

«Vi har brukt Agio Forvaltning siden januar 2017. Vi valgte Agio Forvaltning da deres konsept på forretningsførsel vektla fokus på service og oppfølging. Agio Forvaltning har levert kvalitet på hele området innenfor forretningsførsel i forhold til våre behov, og bistått oss med utvikling av laget. De har bidratt til  besparelser ved å være på tilbudssiden, komme med gode forslag og samarbeide om beste løsninger. Vi har hatt stor nytte av å ha en egen konsulent som kjenner oss godt, og vi har vært pilot i utviklingsarbeidet for diverse tjenester innenfor deres drift.»

w

Kristian Bergesen - Styreleder i Rødhettestien Borettslag

«Agio Forvaltning har over lang tid vært en sentral støttespiller for oss i Rødhettestien Borettslag. Gjennom alt fra meget komplekse og langvarige prosjekter til gjennomføring av mindre oppgaver, har vi alltid fått svært god oppfølging av høyt kompetente, løsningsorienterte og fleksible medarbeidere. Dette har gitt oss som styre en betydelig trygghet, gode økonomiske resultater og redusert arbeidsbelastning. Om din virksomhet ønsker det samme, er Agio Forvaltning en forretningsfører og samarbeidspartner du kan stole på.»

w

Torill Varberg - Styreleder i U2 Strandkanten Borettslag

«Som kunde i Agio Forvaltning får borettslaget profesjonell oppfølging og veiledning fra dyktige ansatte, slik at styret kan forvalte laget på en god og forsvarlig måte. Borettslagets forvaltningskonsulent er lett tilgjengelig, og sikrer styret tilgang til den kompetansen som trengs innenfor blant annet forretningsførsel, økonomi, regnskap og juridisk rådgivning. Videre har Agio Forvaltning en funksjonell og oversiktlig styreportal som gjør det enkelt for styret å holde oversikt over borettslagets dokumenter, økonomi og eiendom. Systemet ivaretar styrets behov for å kvalitetssikret, effektiv forvaltning og kontinuitet. I tillegg har forretningsfører dyktige samarbeidspartnere som sikrer gode forsikringsavtaler, håndtverkertjenester og system for HMS og internkontroll.»

w

Ingelin Friis-Dahl - Styreleder i Fagerenga Trias I

«Min opplevelse med Agio Forvaltning er at de alltid er veldig dyktige, hjelpsomme, raske å svare, og har gode og lettforståelig svar. De er også alltid hyggelige. Agio Forvaltning kommer med god og nyttig informasjon om f.eks. årsmøtet, og nå i forbindelse med COVID-19. Jobben de gjør, gjør det mye enklere for meg å gjøre min jobb som styreleder.»

w

Kari H. Slaattelid - Styreleder i Sameiet Amtmannsgården

«Sameiet Amtmannsgården har positiv erfaring med Agio som forretningsfører. God service og kjapp tilbakemelding på forespørsler, gjør styrearbeidet både enklere og mer effektivt.»

w

Astrid Holm - Styreleder i Workinnmarka Boligpark 1

«Sameiet Workinnmarka Boligpark 1 har vært kunde hos Agio Forvaltning i 9 år. Vi har vært med i en tid da selskapet har vokst og utviklet seg. Regnskapssystemet har endret seg, og gir styret og beboere god oversikt. Vi har fått god opplæring og hjelp underveis. Den nære og personlige oppfølgingen gjør samarbeidet lettere. Fortsatt setter vi pris på god tilgang til gode råd og raske svar.»
w

Elin Jørgensen - Styreleder i Sameiet Mellomvegen 52-54

«Som styreleder er det betryggende å ha Agio Forvaltning i ryggen. Firmaets medarbeidere og ledere er seriøst opptatt av å gjøre sitt beste for sine kunder. De er pålitelige, kompetente og effektive, og de leverer tjenester og råd/veiledning av høy kvalitet. Mine positive erfaringer gjør at jeg på det varmeste kan anbefale Agio Forvaltning som forretningsfører for sameier og borettslag!»
w

Gisle Halvorsen - Styreleder i Sameiet Storgaten 132

«Vi er godt fornøyde med jobben som blir gjort av Agio Forvaltning for å holde orden på økonomien i vårt sameie. Ikke minst er vi glade for at vi har en samarbeidspartner som kan hjelpe oss med problemstillinger som dukker opp underveis. Når vi trenger hjelp, enten det gjelder økonomiske- eller juridiske spørsmål, får vi raskt svar, – noe vi er avhengige av i en travel hverdag. Løsningen for betaling av sameiets fakturaer håndteres på nettet og godkjennes enkelt med et tastetrykk av styrets medlemmer. Anbefales!»
w

Arnfinn Heim - Styreleder i Sameiet Åsveien Kirkemogata

«Vi har benyttet Agio Forvaltning fra første dag og er meget godt fornøyd med jobben de gjør for oss. Vi føler at vi blir godt ivaretatt, og har med et personale å gjøre som er veldig hjelpsomme, spesielt når ikke alt går på skinner. Agio Forvaltning kan anbefales til andre som ser etter en samarbeidspartner innenfor forretningsførsel og forvaltning.»  
w

Karen Oda Hjort Dundas - Styrelder i Sameiet Skippergata 26

«Vi er veldig fornøyde med Agio Forvaltning. Det er utrolig deilig å vite at vi har noen som har full kontroll som vi kan spørre.»
w

Sigvald Åsheim - Styreleder i Boligsameiet Friborg

«Ved sameiets oppstart valgte vi å undersøke markedet for tilbydere innenfor forretningsførsel av sameiet, og med bakgrunn i den erfaring vårt sameie har med Agio Forvaltning kan vi varmt anbefale dem som leverandør av tjenester innenfor forretningsførsel og forvaltning.»
  w

  Gunnar Kvamme - Advokat

  «Som advokat har jeg de siste 10 år jobbet med Agio Forvaltning som en av leverandørene av forretningsførertjenester til sameier og borettslag, og som leverandør på regnskapstjenester. Gjennom disse 10 årene har jeg lært en rekke forretningsførere hos Agio Forvaltning å kjenne. Felles for de alle er at de står på for å levere best mulig. De virker usedvanlig engasjert i å finne bedre løsninger for sine kunder enn hva kunden har hatt tidligere. Dette vitner om en god og sunn bedriftskultur, og Agio Forvaltning har derfor blitt min foretrukne anbefaling overfor borettslag eller sameier som kommer til meg og spør om valg av forretningsførsels- og forvaltningstjenester. Jeg har også selv hatt Agio som forretningsfører i noen år for et kombinasjonssameie der jeg er styreleder, og er meget godt fornøyd med de tjenester Agio Forvaltning til enhver tid har levert.»

  w

  Julie K. Nielsen - Styreleder i Nesset Boligsameie

  «Agio Forvaltning bistår alltid. Som ny tiltrådt styreleder juni 2019 fikk jeg en krevende sak lempen i fanget. Agio stilte opp med bistand på alle plan, selv midt i ferietiden. Jeg har jevnlig kontakt med Agio Forvaltning, og får bestandig raskt svar. Om ikke sameiets konsulent er tilgjengelig er det alltid svar å få hos en annen konsulent. Jeg opplever at de fleste konsulenter er oppdaterte på de fleste saker. Om ikke, gjør det seg orientert og svarer så godt de kan. Jeg har fått masse god praktisk bistand, men også mental bistand i de mest krevende situasjonene.»

  w

  Svein Bertheussen - Styreleder i Sameiet Kapteinen

  «Sameiet Kapteinen har vært kunde hos Agio Forvaltning siden 2011. Jeg har vært styreleder de to siste årene, og har opplevd en bedrift med sterkt kundefokus. Forvalterne framstår som faglig dyktige, effektive – og ekspeditt! Vi som sitter i styret i sameier og borettslag er ofte amatører på forretningsførsel, og derfor er det svært viktig at vi har en dyktig partner på dette området.»

  w

  Randi Alsnes - Styreleder i Sameiet Nordbygata 3-9-13

  «Agio Forvaltning AS har vore forretningsførar for oss sidan 2015. Samarbeidet har gått knirkefritt, og medarbeidarane er veldig serviceinnstilte. Ein fordel med eit såpass middelstort selskap er at det er lite nok til å ha oversikt og kan dekka individuelle behov. Samstundes er det stort nok til å ha profesjonelle løysingar på saker som arkiv, bebuarportal og fakturabehandling. Det var i utgangspunktet eit steg for oss å velja forretningsførar i Tromsø, da blokka vår ligg i Oslo. Men i dag er denne typen avstand heilt utan problem. Alt foregår stort sett elektronisk. Styret kan henta ut økonomi-rapportar frå nettsida, og det er jo ikkje verre å ringja/senda e-post til Tromsø, enn til ein forretningsførar i same by. Ved behov, eksempelvis ved eit årsmøte, kjem ein medarbeidar frå Tromsø og passar på at alt går formelt rett for seg. Som mangeårig styreleiar kan eg seia meg godt nøgd med å ha Agio Forvaltning AS som forretningsførar.»

  w

  Jon Amador Vårvik Mamdujano - Styreleder i Sameiet Sigurds gate 6

  «Min kundebehandler gir meg gode svar på det jeg lurer på i løpet av kort tid. De har god erfaring med sameier, noe som er svært nyttig for oss i styret. Jeg opplever dem som imøtekommende mot sine kunder.»

  w

  Torbjørn Robertsen - Styreleder i Sameiet Solheimskvartalet

  «Vi er meget godt fornøyde med de utførte tjenestene. Det er oppnevnt en fast forvaltningskonsulent som vi forholder oss til, og som det er lett å komme i kontakt med. Vi får rask respons på våre henvendelser. Agio Forvaltning har i tillegg vært vår rådgiver og støttespiller i saker som har vært kompliserte, og har bidratt med faglig-, regnskapsmessig- og juridisk bistand. Forretningsførselen har vært utmerket, og det er levert som forventet.»
  w

  Stein Grüner - Styreleder i Øvreskogen Terrasse Boligsameie

  «Agio Forvaltning har god kompetanse, gir løpende informasjon relatert til driften og har absolutt svart til våre forventninger. Vi anbefaler gjerne Agio Forvaltning til andre boligselskaper, uansett hvor i landet disse er lokalisert.»
  w

  Harald Nyquist - Styreleder i Bolgsameiet Vallgeta 8

  «Vi gjorde grundige undersøkelser før vi bestemte oss for Agio forvaltning som vår forretningsfører, og vi er veldig godt fornøyde med valget.»
  w

  Lars Martin Berg - Styreleder i Heimdaltunet Sameie

  «Jeg har alltid opplevd Agio Forvaltning som ryddige, effektive og med en klar JA-holdning. Hvis det er noe de ikke har hatt svaret på med en gang, så finner de det ut etter kort tid. Agio Forvaltning oppleves som profesjonelle til fingerspissene, og hjelpsomme når det kommer til alt det praktiske rundt sameiedrift.»
  w

  Torbjørn Fredenfeldt - Styrelder i Sameiet Jakobs Allé

  «Min opplevelse av Agio Forvaltning er meget god. De er ryddige, grundige og etterrettelige. Agio Forvaltning gir raskt tilbakemelding på spørsmål, og er problemløsende. De opplyser også raskt om nye lover og regler angående sameier. Med andre ord enn meget god totalpakke.»

  referanser

  Snakk med våre referanser

  Den beste bekreftelsen dere kan få når dere skal velge en samarbeidspartner, er å snakke med noen som har de samme utfordringene og problemene dere har.

  Vi bidrar selvsagt med utfyllende opplysninger om det er ønskelig, og vi stiller gjerne opp i et av deres styremøter for en nærmere presentasjon av oss og hva vi kan gjøre for deres sameie eller borettslag.