fbpx

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med Arnestedet Eiendom og Totaleiendom for prosjektet Storelvtun i Tromsø. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig, seksjonering, tilrettelegging og rådgivning, budsjettering, stiftelse m.m.

Storelvtun vil bestå av 143 nye boliger fordelt på rekkehus, leiligheter og omsorgsboliger. I første byggetrinn skal det bygges totalt 41 boliger, 22 rekkehus på 133 kvadratmeter, og 19 leiligheter fra 45 til 91 kvadratmeter.

Agio Forvaltning ser frem til et godt og langt samarbeid med utbyggere Arnestedet Eiendom og Totaleiendom i dette flotte prosjektet.

Trykk her for mer informasjon om Storelvtun.

Se oversikt over andre nybygg og prospekter her!

Nybygg og prospekter

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

I Idrettsveien på Finnsnes skal det bygges 8 moderne leiligheter av høy standard. Leilighetene er planlagt ferdigstilt i løpet av våren/sommeren 2022. Utbygger er Bygg i Nord Prosjekt AS. Leiligheter med heis og garasjeanlegg Idrettsveien 2 er et prosjekt bestående av...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

En gammel og ærverdig bygård, med utsikt over Stortorget i Tromsø sentrum, har nylig fått syv nye leiligheter av meget høy kvalitet. Velkommen til Storgata 92. Ved ankomst til Storgata 92 blir du møtt av en romslig hall, med heisforbindelse opp til boligetasjene i...

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med PEAB Eiendomsutvikling for prosjektet Bo på Trondenes utenfor Harstad. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...