fbpx

Forretnings- og forvaltningskontrakt med Norheim Terrasse i Tromsø

Agio Forvaltning inngår kontrakt på forretningsførsel og forvaltning med Norheim Terrasse i Tromsø. Norheim Terrasse er siste byggetrinn i et nytt boligfelt på sør-vestsiden av Tromsøya, mellom Fageren og Holt. Boligfeltet er bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter, med moderne arkitektur og praktiske løsninger.

Sameiet skal bestå av totalt 80 leiligheter fordelt over to bygg, og antas være ferdigstilt i løpet av 2023.

Agio Forvaltning ser frem til et godt og langt samarbeid med utbygger PEAB i dette flotte prosjektet.

Trykk her for mer informasjon om Norheim Terrasse.

Lurer du på hva Agio Forvaltning kan gjøre for ditt sameie eller borettslag?

Trykk her!

Nybygg og prospekter

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

Ny totalkontrakt for prosjektet Idrettsveien 2 på Finnsnes

I Idrettsveien på Finnsnes skal det bygges 8 moderne leiligheter av høy standard. Leilighetene er planlagt ferdigstilt i løpet av våren/sommeren 2022. Utbygger er Bygg i Nord Prosjekt AS. Leiligheter med heis og garasjeanlegg Idrettsveien 2 er et prosjekt bestående av...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storgata 92 i Tromsø

En gammel og ærverdig bygård, med utsikt over Stortorget i Tromsø sentrum, har nylig fått syv nye leiligheter av meget høy kvalitet. Velkommen til Storgata 92. Ved ankomst til Storgata 92 blir du møtt av en romslig hall, med heisforbindelse opp til boligetasjene i...

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med Arnestedet Eiendom og Totaleiendom for prosjektet Storelvtun i Tromsø. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...