fbpx

Gratis kurs for styremedlemmer og styreledere i borettslag og sameier

Digitale kurs for styret i sameier og borettslag

Visste du at Agio Forvaltning tilbyr digitale kurs for styret i boligselskaper vi forvalter? I motsetning til våre konkurrenter, er kursene helt gratis såfremt boligselskapet har medlemskap i Huseierne.

Anders Leisner er advokat i Huseierne, og leder den juridiske medlemsrådgivningen. Gjennom digitale nettkurs gir han styreledere og styremedlemmer oversikt over styrets ansvar, oppgaver, vedlikehold og fordeling av fellesutgifter. I kurset vil du blant annet lære om styrets viktigste oppgaver, og om hvordan beslutninger skal fattes. Du vil lære om ansvar for vedlikehold, og styrets ansvar for egne beslutninger.

I kurset vil du lære om:

 • Hvordan du løser oppgaver som styremedlem i sameier og borettslag.
 • Styrets viktigste oppgaver.
 • Hvordan beslutninger skal fattes.
 • Ansvar for vedlikehold, og om styrets ansvar for egne beslutninger.
 • Hvordan du blir tryggere i styrerollen. 

 

Leksjoner du kan se når du vil

Kurset er delt opp i 14 leksjoner. Disse kan tas sammenhengene, eller du kan de én og én når det passer for deg. Med andre ord må du ikke være tilstede «live» på et bestemt tidspunkt, men kan se leksjonene i ro og mak når det passer for deg.

 1. Introduksjon til kurset
 2. Noen grunnleggende begreper
 3. Styrets oppgaver i et fugleperspektiv
 4. Styremøter – styrets myndighet
 5. Eiernes bruk av egen bolig og av fellesareal
 6. Lading av el-biler på fellesareal
 7. Ansvaret for vedlikehold
 8. Hvem er ansvarlig når skader oppstår
 9. Fordeling av felleskostnader
 10. Mislighold
 11. Årsmøtet
 12. Flertallskrav for vedtak i årsmøtet
 13. Vedtekter og husordensregler
 14. Styrets ansvar

Mer om kursholder Anders Leisner

Anders har lang erfaring som advokat, og med å gi råd til huseiere i alle typer juridiske spørsmål. Han har jobbet særlig mye med spørsmål knyttet til sameier og borettslag.

Gjennom sitt virke har Anders holdt mange kurs i styrearbeid, og er opptatt av å videreformidle kunnskapen til styremedlemmer i et forståelig språk, som gjør at de kan løse sine oppgaver på best mulig måte.

Anders Leisner

Er ikke ditt sameie eller borettslag medlem i Huseierne?

Vi anbefaler alle våre klienter å melde boligselskapets styre inn i Huseierne. Grunnen er så enkel som at styret får ekstremt mye for pengene. De to viktigste fordelen vi i Agio Forvaltning ønsker å trekke frem er gratis tilgang til juridisk- og byggteknisk rådgivning.

Styrer får gratis tilgang til Huseiernes Jusstelefon, som kan benyttes ubegrenset av styremedlemmene om alle boligselskapsrelaterte spørsmål. I tillegg får styret tilgang til Inntil to timer rådgivning i mer kompliserte saker. Huseiernes byggtekniske avdeling gir gratis rådgivning over telefon og e-post.

Medlemskapet er billig!

Styremedlemskap i Husierne koster langt mindre enn hva folk flest tror. Se selv!

Inntil 30 husstander: 1490 kroner
31 – 200 husstander: 2050 kroner
Flere enn 200 husstander: 3235 kroner

Prisene dekker medlemskap for ett år.

Les mer om medlemskap i Huseierne her!

Siste nytt

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i...