fbpx

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent

Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i selskapet for videre utvikling av avdelingen.

Stillingen er selvstendig, og innebærer fullt driftsansvar for egen portefølje bestående av boligselskaper. Som forvaltningskonsulent skal du sørge for at selskapene driftes med sunn og forsvarlig økonomi, samt ivareta øvrige forpliktelser og interesser på en god måte.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Kontaktperson overfor styrene i boligselskapene

Utforming av regnskap, budsjetter og regnskapsrapporter

Attestasjon, bokføring og betaling av fakturaer

Forberedelse og gjennomføring av årsmøter og generalforsamlinger 

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Utdanning innenfor økonomi/regnskap

Erfaring med kundebehandling og allsidig regnskap

Evne til å sette seg inn i relevante lov- og regelverk

 

Personlige egenskaper:

Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig

Nøyaktig og pliktoppfyllende

Gode samarbeidsevner

Selvstendig og selvgående

Høy arbeidskapasitet og strukturert arbeidsform

 

Vi kan tilby:

Et godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer

Varierte arbeidsoppgaver i spennende bransje

En hektisk og utfordrende arbeidshverdag

Flexitid

Konkurransedyktige betingelser

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Nye lokaler og systemer

Nødvendig opplæring i programvare

 

Det legges stor vekt på at søkeren har gode samarbeidsevner, er regnskapskyndig, nøyaktig, serviceinnstilt og har evnen til raskt å tilegne seg datakunnskaper. Arbeidsmengden varierer veldig gjennom året, og stillingen innebærer tidvis stress.

 

Om Agio Forvaltning

Forvaltningsavdelingen i Agio Forvaltning er en av landets raskest voksende aktører innen forretningsførsel og forvaltning av boligselskaper. P.t. forvalter avdelingen like i underkant av 200 boligselskaper spredt utover hele landet. Vårt hovedfokus er alltid å levere de beste løsningene og den beste kundeservicen til konkurransedyktige priser.

Er du den vi ser etter? Send oss gjerne en søknad, og ta kontakt ved spørsmål. Stillingen ligger også på finn.no.

 

Forvaltningskonsulent

l

Fast stilling

Tromsø

31.05.2022

Spørsmål rettes til

Karl Elvebakk

Forvaltningssjef

Siste nytt

Gratis brannvernkurs fra Gjensidige Forsikring

Gratis brannvernkurs fra Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring tilbyr gratis brannkurs Vår samarbeidspartner, Gjensidige Forsikring, tilbyr nå gratis brannkurs til de som jobber i en virksomhet som er forsikret gjennom Gjensidige. Dette gjelder også for styremedlemmer og beboere i sameier og borettslag...