fbpx

Snarøya Sportsklubb velger Agio Forvaltning som ny regnskapsfører

Agio Forvaltning inngår kontrakt med Snarøya Sportsklubb

Vi er stolte av å ha blitt valgt som ny regnskapsfører for Snarøya Sportsklubb. Dette etter gode samtaler og god dialog med klubben.

Klubben ble stiftet i 1920, og gikk i utgangspunktet under navnet Snarøen Ski- & Ballklubb. Klubben har en omfattende historie, og fikk blant annet området sitt okkupert av tyske tropper under krigen. Du kan lese mer om klubbens historie her.

Klubben har fokus på på egenutvikling av idrettsutøvere, trenere og dommere. Samtidig prioriteres det å kunne tilby noe på alle nivåer innenfor idretten. Snarøya Sportsklubb tilbyr både all-idrett, håndball, fotball, basketball og bandy.

Å drive en idrettsklubb er ikke gratis. Klubben har derfor et godt fokus på kostnader og utgifter, slik at så mange som mulig skal ha anledning til å delta på tilbudene klubben tilbyr. Dette gjenspeiles gjennom klubbens visjon:

«Snarøya Sportsklubb – Vi skaper idrettsglede for alle».

Vi gleder oss til samarbeidet, og vil gjøre vårt ytterste for å bidra til at klubben når sine målsettinger, og styrke sine satsningsområder.

Logoen til Snarøya Sportsklubb

daglig leder om samarbeidet:

«Vi i Snarøya Sportsklubb ser frem til et godt samarbeid med Agio Forvaltning kommende år. Vi har hatt gode samtaler og opplever stor imøtekommenhet, profesjonalitet og engasjement. Med bred kompetasne og fokus på god service var det et enkelt valg for oss. Snarøya SK er et idrettslag i stor utvikling, og med Agio på laget er vi trygge på at vi går gode år i møte.»

Martin Nome, Daglig leder, Snarøya Sportsklubb

Vår varierte kundeportefølje

Vi er svært glade for at nok en idrettsforening velger oss som regnskapsfører. På denne måten får vi anledning til å være med på å bidra til sunn og oversiktlig økonomi for en organisasjon som betyr mye for sitt nærområde.

Det er kanskje ikke alle som vet det, men vår regnskapsportefølje består av alt fra små selskaper og enkeltpersonforetak til idrettsforeninger og konsern. 

Lurer du på hva vi kan tilby av regnskapstjenester for bedrifter? Les mer om dette her.

Siste nytt

Lasse Jensen-Aaris trer inn som konserndirektør i Agio Invest

Lasse Jensen-Aaris trer inn som konserndirektør i Agio Invest

Lasse Jensen-Aaris trer inn som konserndirektør i Agio Invest Lasse Jensen-Aaris forlater sin stilling som forvaltningssjef i Agio Forvaltning fra nyttår. Dette til fordel for rollen som konserndirektør i Agio Invest. Lasse har vært forvaltningssjef siden oppstarten...

Budsjett 2022

Budsjett 2022

Hvorfor er budsjettet viktig? Budsjettet er et av de beste verktøyene styret har for å drive sameiet eller borettslaget med sunn økonomi. Det vi som forretningsførere legger i sunn økonomi, er at man skal kunne stå rustet til å takle både forutsette og uforutsette...

Vervekampanje 2021

Vervekampanje 2021

Verv en kunde og få en iPad! Agio Forvaltning er i sterk vekst, og stadig flere borettslag og sameier ønsker høyest mulig kvalitet på sin forretningsførsel - til markedsledende priser. Kjenner du noen som er er styreleder eller styremedlem i et sameie eller...