fbpx

Snarøya Sportsklubb velger Agio Forvaltning som ny regnskapsfører

Agio Forvaltning inngår kontrakt med Snarøya Sportsklubb

Vi er stolte av å ha blitt valgt som ny regnskapsfører for Snarøya Sportsklubb. Dette etter gode samtaler og god dialog med klubben.

Klubben ble stiftet i 1920, og gikk i utgangspunktet under navnet Snarøen Ski- & Ballklubb. Klubben har en omfattende historie, og fikk blant annet området sitt okkupert av tyske tropper under krigen. Du kan lese mer om klubbens historie her.

Klubben har fokus på på egenutvikling av idrettsutøvere, trenere og dommere. Samtidig prioriteres det å kunne tilby noe på alle nivåer innenfor idretten. Snarøya Sportsklubb tilbyr både all-idrett, håndball, fotball, basketball og bandy.

Å drive en idrettsklubb er ikke gratis. Klubben har derfor et godt fokus på kostnader og utgifter, slik at så mange som mulig skal ha anledning til å delta på tilbudene klubben tilbyr. Dette gjenspeiles gjennom klubbens visjon:

«Snarøya Sportsklubb – Vi skaper idrettsglede for alle».

Vi gleder oss til samarbeidet, og vil gjøre vårt ytterste for å bidra til at klubben når sine målsettinger, og styrke sine satsningsområder.

Logoen til Snarøya Sportsklubb

daglig leder om samarbeidet:

«Vi i Snarøya Sportsklubb ser frem til et godt samarbeid med Agio Forvaltning kommende år. Vi har hatt gode samtaler og opplever stor imøtekommenhet, profesjonalitet og engasjement. Med bred kompetasne og fokus på god service var det et enkelt valg for oss. Snarøya SK er et idrettslag i stor utvikling, og med Agio på laget er vi trygge på at vi går gode år i møte.»

Martin Nome, Daglig leder, Snarøya Sportsklubb

Vår varierte kundeportefølje

Vi er svært glade for at nok en idrettsforening velger oss som regnskapsfører. På denne måten får vi anledning til å være med på å bidra til sunn og oversiktlig økonomi for en organisasjon som betyr mye for sitt nærområde.

Det er kanskje ikke alle som vet det, men vår regnskapsportefølje består av alt fra små selskaper og enkeltpersonforetak til idrettsforeninger og konsern. 

Lurer du på hva vi kan tilby av regnskapstjenester for bedrifter? Les mer om dette her.

Siste nytt

Alt du trenger å vite om IN-ordning

Alt du trenger å vite om IN-ordning

IN-ordning og hva det innebærer De fleste som har eid en leilighet i et borettslag eller sameie har hørt om fellesgjeld. Fellesgjelden er knyttet til boligselskapet, men betjenes av eierne av leilighetene gjennom fellesutgiftene til sameiet eller borettslaget. Enkelte...

Styrerommet fra Agio Forvaltning – En enklere styrehverdag!

Styrerommet fra Agio Forvaltning – En enklere styrehverdag!

Styrerommet samler alle styreverktøy på ett sted I Styrerommet finner styrer i sameier og borettslag vi forvalter alt de trenger for å utføre sine arbeidsoppgaver på en god og oversiktlig måte. Vi er svært stolte av Styrerommet sine markedsledende funksjonaliteter, og...

Nå kommer årets skattmelding – 2020

Nå kommer årets skattmelding – 2020

Nå kommer skattemeldingen Alle som mottar lønn, pensjon eller uføretrygd får i løpet av mars eller april en skattemelding. Skattemeldingen er i stor grad forhåndsutfylt, men mange poster på fradragssiden står gjerne tomme. Her kan det derfor være mye penger å spare....