fbpx

Agio Forvaltning donerer til Frelsesarmeen Tromsø

Som følge av koronaviruset og smittevernstiltak vil ikke Frelsesarmeens sorte gryter være å finne rundt omkring i byen i år. Vi i Agio Forvaltning vet at dette har stor innvirkning for Frelsesarmeen sin juleaksjon, og dermed går utover de som trenger litt ekstra i jula.

Grytene er en mulighet for tromsøværinger til å gi penger til Frelsesarmeens juleaksjon. Dette har vært en tradisjon i Tromsø i 100 år. Vi i Agio Forvaltning vet at næringslivet har vært en viktig del av juleaksjonen tidligere, og ønsker å være med å opprettholde det lokale næringslivets deltakelse i tradisjonen.

Agio Forvaltning har derfor opprettet en spleis for Frelsesarmeen Tromsø.
Vi vet at 2020 har vært et utfordrende år for det lokale næringslivet, men oppfordrer likevel alle bedrifter i Tromsø som har mulighet til å bidra til det viktige arbeidet Frelsesarmeen bedriver i Tromsø.

Agio Forvaltning og vår samarbeidspartner PEAB Eiendomsutvikling starter spleisen med å gi kr. 10 000,- hver.

Trykk her for å delta på spleiselaget!

#SammenErViTromsø

Trenger du hjelp til jul?

Alle kan oppleve å være i en vanskelig situasjon. Frelsesarmeen i Tromsø ønsker å hjelpe deg som har økonomiske vanskeligheter før jul.

For å få hjelp av Frelsesarmeen tar de en kort samtale med deg som trenger hjelp. Tidspunktene for søknadssamtaler i 2020 er:

  • Tirsdag 24.11: kl. 10-14
  • Onsdag 25.11: kl. 10-14
  • Torsdag 26.11: kl. 10-14
  • Tirsdag 01.12: kl. 10-14
  • Onsdag 02.12: kl. 10-14

Dersom du av ulike årsaker ikke kan møte opp i person, kan Frelsesarmeen gjennomføre samtaler over telefon/videosamtale. ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Kontaktinformasjon:
E-post: tromsoe@frelsesarmeen.no
Telefon eller SMS: 452 94 404

Frelsesarmeen vet på nåværende tidspunkt ikke hvor mye hjelp som skal gis ut. Det har tidligere år vært delt ut gavekort på matvarer og gaver til voksne/barn.

Hjelpen vil bli delt ut 18. desember for familier og 21. desember for enslige og voksne par. Du vil få vite tidspunkt for når du kan hente hjelp etter søknadssamtale.

Siste nytt

Insolvens – illikviditet, insuffisiens og styrets handlingsplikt

Insolvens – illikviditet, insuffisiens og styrets handlingsplikt

Hva er insolvens, og når er et selskap insolvent? Et selskap er insolvent dersom selskapet tilfredsstiller begge de to kriteriene illikviditet og insuffisiens. De to kriteriene fremkommer av Konkursloven § 61. § 61 første setning tar for seg illikviditet: Skyldneren...

Budsjett – et godt styringsverktøy for boligselskaper

Budsjett – et godt styringsverktøy for boligselskaper

Hvorfor er budsjettet viktig? Budsjettet er et av de beste verktøyene styret har for å drive sameiet eller borettslaget med sunn økonomi. Det vi som forretningsførere legger i sunn økonomi, er at man skal kunne stå rustet til å takle både forutsette og uforutsette...

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Hva er arbeidsgiveravgift? Arbeidsgiveravgift er en avgift arbeidsgivere betaler for sine ansatte. Arbeidsgiveravgiften en type skatt arbeidsgiver betaler på lønnskostnader, og er med på å finansiere folketrygden. Hva danner grunnlaget for avgiften?...