fbpx

Det er enkelt å bytte regnskapsfører og forretningsfører

Helt siden oppstarten har vi i Agio Forvaltning arbeidet for sterkere konkurranse. Dette har vi gjort for forretningsførsel for borettslag og sameier, men også når det gjelder regnskap for bedrifter. Likevel opplever vi at mange sameier, borettslag og bedrifter for øvrig, tror det er vanskelig å bytte forretningsfører eller regnskapsfører. Derfor har vi gjort det superenkelt å bytte til oss!

Å bytte regnskapsfører er enkelt som å bytte mobilabonnement!

Når et boligselskap, aksjeselskap, enkeltmannsforetak eller annet selskap ønsker å bytte til Agio Forvaltning, overtar vi ballen i det øyeblikket oppsigelsen er levert til gammel regnskapsfører. Vi sørger for at avstemt regnskap og nødvendig dokumentasjon sendes til oss innen fastsatte frister, laster opp eventuelle dokumenter til styre- og beboerportalen vår, sørger for at bankforbindelser og regnskap er klart ved overtakelse, og holder dialogen med den gamle regnskapsføreren gjennom hele prosessen.

Kort fortalt kan styret være trygge på at vi tar oss av flytteprosessen. Vi ønsker å bidra til at barrierene ved å bytte forretningsfører og regnskapsfører er så lave som mulig, slik det bør være ved bytte av alle leverandøravtaler. Å bytte til Agio Forvaltning er derfor like enkelt som det er å bytte mobilabonnement – vi gjør jobben!

Ta gjerne kontakt med oss i Agio Forvaltning for å få vite hva vi kan gjøre for deg og ditt selskap, sameie eller borettslag.

Les mer om forretningsførsel for sameier og borettslag her og mer om regnskapsførsel for bedrifter her

Siste nytt

Insolvens – illikviditet, insuffisiens og styrets handlingsplikt

Insolvens – illikviditet, insuffisiens og styrets handlingsplikt

Hva er insolvens, og når er et selskap insolvent? Et selskap er insolvent dersom selskapet tilfredsstiller begge de to kriteriene illikviditet og insuffisiens. De to kriteriene fremkommer av Konkursloven § 61. § 61 første setning tar for seg illikviditet: Skyldneren...

Budsjett – et godt styringsverktøy for boligselskaper

Budsjett – et godt styringsverktøy for boligselskaper

Hvorfor er budsjettet viktig? Budsjettet er et av de beste verktøyene styret har for å drive sameiet eller borettslaget med sunn økonomi. Det vi som forretningsførere legger i sunn økonomi, er at man skal kunne stå rustet til å takle både forutsette og uforutsette...

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Hva er arbeidsgiveravgift? Arbeidsgiveravgift er en avgift arbeidsgivere betaler for sine ansatte. Arbeidsgiveravgiften en type skatt arbeidsgiver betaler på lønnskostnader, og er med på å finansiere folketrygden. Hva danner grunnlaget for avgiften?...