fbpx

Det er enkelt å bytte regnskapsfører og forretningsfører

Helt siden oppstarten har vi i Agio Forvaltning arbeidet for sterkere konkurranse. Dette har vi gjort for forretningsførsel for borettslag og sameier, men også når det gjelder regnskap for bedrifter. Likevel opplever vi at mange sameier, borettslag og bedrifter for øvrig, tror det er vanskelig å bytte forretningsfører eller regnskapsfører. Derfor har vi gjort det superenkelt å bytte til oss!

Å bytte regnskapsfører er enkelt som å bytte mobilabonnement!

Når et boligselskap, aksjeselskap, enkeltmannsforetak eller annet selskap ønsker å bytte til Agio Forvaltning, overtar vi ballen i det øyeblikket oppsigelsen er levert til gammel regnskapsfører. Vi sørger for at avstemt regnskap og nødvendig dokumentasjon sendes til oss innen fastsatte frister, laster opp eventuelle dokumenter til styre- og beboerportalen vår, sørger for at bankforbindelser og regnskap er klart ved overtakelse, og holder dialogen med den gamle regnskapsføreren gjennom hele prosessen.

Kort fortalt kan styret være trygge på at vi tar oss av flytteprosessen. Vi ønsker å bidra til at barrierene ved å bytte forretningsfører og regnskapsfører er så lave som mulig, slik det bør være ved bytte av alle leverandøravtaler. Å bytte til Agio Forvaltning er derfor like enkelt som det er å bytte mobilabonnement – vi gjør jobben!

Ta gjerne kontakt med oss i Agio Forvaltning for å få vite hva vi kan gjøre for deg og ditt selskap, sameie eller borettslag.

Les mer om forretningsførsel for sameier og borettslag her og mer om regnskapsførsel for bedrifter her

Siste nytt

Vervekampanje 2021

Vervekampanje 2021

Verv en kunde og få en iPad! Agio Forvaltning er i sterk vekst, og stadig flere borettslag og sameier ønsker høyest mulig kvalitet på sin forretningsførsel - til markedsledende priser. Kjenner du noen som er er styreleder eller styremedlem i et sameie eller...

Agio Forvaltning ansetter ny kontorleder

Agio Forvaltning ansetter ny kontorleder

Agio Forvaltning ansetter ny kontorleder Agio Forvaltning er i stadig økende vekst, og har ansatt Noelle Klykken som ny kontorleder og forvaltningskonsulent. Noelle vil forvalte sin egen portefølje med boligselskaper, samtidig som hun trer inn som ny kontorleder med...

Alt du trenger å vite om IN-ordning

Alt du trenger å vite om IN-ordning

IN-ordning og hva det innebærer De fleste som har eid en leilighet i et borettslag eller sameie har hørt om fellesgjeld. Fellesgjelden er knyttet til boligselskapet, men betjenes av eierne av leilighetene gjennom fellesutgiftene til sameiet eller borettslaget. Enkelte...