fbpx

Styrehonorar og skatt i boligselskaper

Mange med styreverv i boligselskaper lurer på hvorvidt styrehonorarer og styregodtgjørelser er skattepliktige.

Kort oppsummert så er de det. Styrehonorar eller styregodtgjørelser på over kr. 1 000,- pr. år er skattepliktige. Dette gjelder uavhengig om du mottar honorar fra et borettslag eller et boligsameie.

Når vi utbetaler styrehonorar og styregodtgjørelser på vegne av boligselskaper vi forvalter, henter vi skattekortet ditt dersom honoraret er på over kr. 1 000,-. Dette sikrer oppdatert informasjon om ditt ønsket skattetrekk. Hvor mye du ble trukket i skatt ser du enkelt på lønnslippen du får tilsendt fra oss.

Har du spørsmål angående utbetaling av styrehonorar i et boligselskap forvaltet av oss, er det bare å ta kontakt med oss i Agio Forvaltning.

Siste nytt

Avhold styremøter enkelt gjennom Agio Forvaltning sin styreportal

Avhold styremøter enkelt gjennom Agio Forvaltning sin styreportal

Enkel og sømløs avholdelse av styremøter Travle hverdager, reiser og sykdom kan i mange tilfeller gjøre det vanskelig for styret å samles for møter. Dermed er det fort gjort å avholde færre styremøter enn først tiltenkt. Med den nye oppdateringen av styreportalen vår,...

Styringsverktøyet Styrets årshjul er lansert

Styringsverktøyet Styrets årshjul er lansert

Vi har gleden av å meddele at første versjon av det nye styringsverktøyet «Styrets årshjul» nå er klart til bruk. Styringsverktøyet er ment å fungere som en oversikt over både planlagt og utført styrearbeid, og gir forslag til hva et årshjul inneholder for styrer i...

Vi gir bort iPads på vår nye Facebookside!

Vi gir bort iPads på vår nye Facebookside!

Vi opplever at mange av våre kunder, både styremedlemmer og beboere, kommuniserer gjennom Facebook. Derfor har vi nå opprettet en egen Facebook-side for Agio Forvaltning. Facebook-siden vil benyttes som en informasjonskanal, hvor vi vil publisere artikler, saker og...