fbpx

Årsmøte eller generalforsamling – spør oss om bistand

Et årsmøte eller generalforsamling kan virke skremmende for både nye og erfarne styremedlemmer. Bare forberedelsene i seg selv kan virke overveldende. Derfor tar Agio Forvaltning seg av det aller meste knyttet til årsmøte eller generalforsamling for et sameie eller borettslag vi forvalter, – med mindre styrene foretrekker å gjøre det selv. Agio Forvaltning tilbyr også gjennomføring av årsmøter og generalforsamlinger digitalt.

I forkant av årsmøtet/generalforsamlingen

Agio Forvaltning produserer både varsler og innkallinger til et årsmøte eller generalforsamling, dersom styret i et sameie eller borettslag vi forvalter ønsker det. Dette sikrer at alle dokumenter og saker kommer med, og at innkallingen sendes ut i henhold til gjeldende lovverk. Videre tilbyr Agio Forvaltning utleie av topp moderne møterom, med alt av nødvendige fasiliteter. Ved ønske og behov, stiller sameiet eller borettslaget sin faste kontaktperson i Agio Forvaltning også gjerne som møteleder.

I etterkant av årsmøtet/generalforsamlingen

Etter at et årsmøte eller generalforsamling er ferdig, tilbyr Agio Forvaltning å skrive protokoll for våre klienter. Denne tjenesten forutsetter riktignok at en representant fra Agio Forvaltning var tilstede under årsmøtet eller generalforsamlingen. Dersom vi ikke var tilstede, ser vi gjerne over protokollen dersom det skulle være ønskelig. Deretter sendes protokollen ut til digital signering. Også denne signeres enkelt ved bruk av BankID. Når protokollen er signert digitalt, sender Agio Forvaltning den signerte protokollen til alle eiere i sameiet eller borettslaget.

Dersom du har spørsmål om et årsmøte eller generalforsamling i et sameie eller borettslag forvaltet av oss, er det bare å ta kontakt med oss i Agio Forvaltning. Deres faste kontaktperson og forvalter er som vanlig klar for å svare på eventuelle spørsmål. Se også gjerne i eierseksjonsloven og borettslagsloven for regler og frister å forholde seg til.

Visste du at styret kan avholde styremøter digitalt gjennom Agio Forvaltning sin styreportal? Protokollen genereres automatisk, og underskrives også digitalt – alt i styreportalen. Trykk her for å lese mer!

Siste nytt

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i...