fbpx

Karl Edmund Elvebakk er ny forvaltningssjef i Agio Forvaltning

Karl Edmund Elvebakk er ny forvaltningssjef fra og med 2022

Fra og med 01.01.2022 går Karl Edmund Elvebakk over i ny stilling som forvaltningssjef i Agio Forvaltning. Han overtar stafettpinnen etter Lasse Jensen-Aaris, som har vært forvaltningssjef siden oppstarten av selskapet.

Karl har bakgrunn fra Forsvarets befalsskole, Norges Arktiske Universitet i Tromsø og UC Berkeley i USA. Han har mastergrad med major i finans og minor i bedriftsledelse. Ved siden av 100 prosent jobb i Agio Forvaltning, har han også tatt spesialisering i regnskap, og er også autorisert regnskapsfører.

Karl er i dag Forvaltningskonsulent og Eiendomsansvarlig i Agio Forvaltning, noe som innebærer en egen portefølje med forvaltningsklienter, og det overordnede ansvaret for eiendomstransaksjonene gjennom selskapet. Han har gått gradene fra å starte som Trainee, til nå å tre inn som sjef for forvaltningsavdelingen i Agio Forvaltning.

Påtroppende konserndirektør og styreleder i Agio Forvaltning, Lasse Jensen-Aaris, har følgende å si om den nye forvaltningssjefen:

Karl Edmund Elvebakk

Karl Edmund Elvebakk

Forvaltningssjef i Agio Forvaltning

«Allerede i trainee-perioden viste Karl seg som en fremadstormende lederkandidat. Han har gjennom sitt virke i Agio Forvaltning tatt alle muligheter som vi har gitt ham, og gjennomført med langt over forventet kvalitet i sitt arbeid. Karl står faglig meget sterk, og har vært med å utvikle våre systemer og kommet med nye ideer som virkelig har tatt Agio Forvaltning til nye høyder. Etter trainee-perioden har Karl fått forskjellige ansvarsområder som han gitt ham alle forutsetninger for å ta det øverste ansvaret for avdelingen. Styret i Agio Forvaltning er stolt av å ha mange dyktige medarbeidere i selskapet, og at vi har muligheten til å rekruttere internt. Vi gleder oss til fremtiden med Karl som ny Forvaltningssjef.»

Overtar ansvaret for nærmere 7000 boenheter

 

Agio Forvaltning har vokst seg til en av de største, privateide boligforvalterne i Norge. Karl overtar derfor hovedansvaret for en avdeling som i dag forvalter nærmere 7000 boenheter, og bygningsmasser verdt flere titalls milliard norske kroner.

Karl har selv følgende å si om oppgaven og ansvaret:

«Jeg er takknemlig for å overta en godt driftet avdeling med svært dyktige ansatte. Det har blitt gjort en formidabel jobb med å bygge avdelingen og dens kompetanse til det den er i dag. Nå gleder jeg meg til å fortsette reisen i Agio Forvaltning i en mer overordnet rolle, og til å jobbe knallhardt for å videreutvikle det gode forholdet vi har til våre kunder. Kundene kan være trygge på at jeg deler Agio Forvaltning sitt overordnede fokus på kundetilfredshet og service.»

Se resten av teamet i Agio Forvaltning her!

Siste nytt

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i...

Gratis brannvernkurs fra Gjensidige Forsikring

Gratis brannvernkurs fra Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring tilbyr gratis brannkurs Vår samarbeidspartner, Gjensidige Forsikring, tilbyr nå gratis brannkurs til de som jobber i en virksomhet som er forsikret gjennom Gjensidige. Dette gjelder også for styremedlemmer og beboere i sameier og borettslag...