fbpx

Karl Edmund Elvebakk er ny forvaltningssjef i Agio Forvaltning

Karl Edmund Elvebakk er ny forvaltningssjef fra og med 2022

Fra og med 01.01.2022 går Karl Edmund Elvebakk over i ny stilling som forvaltningssjef i Agio Forvaltning. Han overtar stafettpinnen etter Lasse Jensen-Aaris, som har vært forvaltningssjef siden oppstarten av selskapet.

Karl har bakgrunn fra Forsvarets befalsskole, Norges Arktiske Universitet i Tromsø og UC Berkeley i USA. Han har mastergrad med major i finans og minor i bedriftsledelse. Ved siden av 100 prosent jobb i Agio Forvaltning, har han også tatt spesialisering i regnskap, og er også autorisert regnskapsfører.

Karl er i dag Forvaltningskonsulent og Eiendomsansvarlig i Agio Forvaltning, noe som innebærer en egen portefølje med forvaltningsklienter, og det overordnede ansvaret for eiendomstransaksjonene gjennom selskapet. Han har gått gradene fra å starte som Trainee, til nå å tre inn som sjef for forvaltningsavdelingen i Agio Forvaltning.

Påtroppende konserndirektør og styreleder i Agio Forvaltning, Lasse Jensen-Aaris, har følgende å si om den nye forvaltningssjefen:

Karl Edmund Elvebakk

Karl Edmund Elvebakk

Forvaltningssjef i Agio Forvaltning

«Allerede i trainee-perioden viste Karl seg som en fremadstormende lederkandidat. Han har gjennom sitt virke i Agio Forvaltning tatt alle muligheter som vi har gitt ham, og gjennomført med langt over forventet kvalitet i sitt arbeid. Karl står faglig meget sterk, og har vært med å utvikle våre systemer og kommet med nye ideer som virkelig har tatt Agio Forvaltning til nye høyder. Etter trainee-perioden har Karl fått forskjellige ansvarsområder som han gitt ham alle forutsetninger for å ta det øverste ansvaret for avdelingen. Styret i Agio Forvaltning er stolt av å ha mange dyktige medarbeidere i selskapet, og at vi har muligheten til å rekruttere internt. Vi gleder oss til fremtiden med Karl som ny Forvaltningssjef.»

Overtar ansvaret for nærmere 7000 boenheter

 

Agio Forvaltning har vokst seg til en av de største, privateide boligforvalterne i Norge. Karl overtar derfor hovedansvaret for en avdeling som i dag forvalter nærmere 7000 boenheter, og bygningsmasser verdt flere titalls milliard norske kroner.

Karl har selv følgende å si om oppgaven og ansvaret:

«Jeg er takknemlig for å overta en godt driftet avdeling med svært dyktige ansatte. Det har blitt gjort en formidabel jobb med å bygge avdelingen og dens kompetanse til det den er i dag. Nå gleder jeg meg til å fortsette reisen i Agio Forvaltning i en mer overordnet rolle, og til å jobbe knallhardt for å videreutvikle det gode forholdet vi har til våre kunder. Kundene kan være trygge på at jeg deler Agio Forvaltning sitt overordnede fokus på kundetilfredshet og service.»

Se resten av teamet i Agio Forvaltning her!

Siste nytt

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i...