fbpx

Agio Forvaltning ansetter ny kontorleder

Agio Forvaltning ansetter ny kontorleder

Agio Forvaltning er i stadig økende vekst, og har ansatt Noelle Klykken som ny kontorleder og forvaltningskonsulent.

Noelle vil forvalte sin egen portefølje med boligselskaper, samtidig som hun trer inn som ny kontorleder med personalansvar i Agio Forvaltning.

«Jeg motiveres av å samarbeide med mennesker, samt å yte mer enn hva som forventes av meg. I Agio Forvaltning vil jeg som kontorleder få mulighet til å bidra til at dette blir den beste arbeidsplassen for mine kolleger og meg, samtidig som jeg får bidra til å gjøre hverdagen enklere for mange av våre kunder i hele Norge. Agio Forvaltning er et spennende, veldrevet selskap som har enormt potensiale for vekst i årene som kommer. Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.»

Noelle har lang fartstid fra jusverdenen, blant annet som advokatsekretær i både SANDS Advokatfirma og Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, samt som førstekonsulent i Hålogaland lagmannsrett. Videre har hun blant annet studert personalledelse, økonomisk styring, finansiell analyse og organisering og ledelse.

Daglig leder, Øystein Fredriksen, har følgende å si om ansettelsen: 

«Vi er meget fornøyde med å ha fått Noelle med oss på laget, og ønsker henne velkommen. Gjennom rekrutteringsprosessen imponerte Noelle oss stort, både med tanke på hennes personlige egenskaper og kompetansen hun besitter. For oss som selskap er det svært viktig med høyt kvalifiserte medarbeidere i et godt arbeidsmiljø. Jeg føler meg trygg på at Noelle kommer til å bidra på dette feltet, og at hun vil tilføre mye verdi inn i den videre utviklingen av Agio Forvaltning.»

Noelle Klykken

Noelle Klykken

Kontorleder | Forvaltningskonsulent

Se resten av teamet i Agio Forvaltning her!

Siste nytt

Lasse Jensen-Aaris trer inn som konserndirektør i Agio Invest

Lasse Jensen-Aaris trer inn som konserndirektør i Agio Invest

Lasse Jensen-Aaris trer inn som konserndirektør i Agio Invest Lasse Jensen-Aaris forlater sin stilling som forvaltningssjef i Agio Forvaltning fra nyttår. Dette til fordel for rollen som konserndirektør i Agio Invest. Lasse har vært forvaltningssjef siden oppstarten...

Budsjett 2022

Budsjett 2022

Hvorfor er budsjettet viktig? Budsjettet er et av de beste verktøyene styret har for å drive sameiet eller borettslaget med sunn økonomi. Det vi som forretningsførere legger i sunn økonomi, er at man skal kunne stå rustet til å takle både forutsette og uforutsette...

Vervekampanje 2021

Vervekampanje 2021

Verv en kunde og få en iPad! Agio Forvaltning er i sterk vekst, og stadig flere borettslag og sameier ønsker høyest mulig kvalitet på sin forretningsførsel - til markedsledende priser. Kjenner du noen som er er styreleder eller styremedlem i et sameie eller...