fbpx

Agio Forvaltning samarbeider med Huseiernes Landsforbund

Agio Forvaltning inngår samarbeid med Huseiernes Landsforbund – Huseierne. Nordlys og Nord24 har skrevet en artikkel om vårt banebrytende samarbeid med Huseiernes Landsforbund som lanseres i januar 2021.

Dette gjør oss i stand til å tilby fordeler vi virkelig er stolte av, ikke bare for borettslaget eller sameiet, men for alle leilighetene vi forvalter!

Trykk her for å lese artikkelen
(Vi gjør oppmerksom på at artikkelen er en pluss-sak)

Trykk her for å lese mer om samarbeidet vårt med Huseiernes Landsforbund

Les mer om vårt samarbeid på Huseiernes Landsforbund sine egne sider her

Siste nytt

Insolvens – illikviditet, insuffisiens og styrets handlingsplikt

Insolvens – illikviditet, insuffisiens og styrets handlingsplikt

Hva er insolvens, og når er et selskap insolvent? Et selskap er insolvent dersom selskapet tilfredsstiller begge de to kriteriene illikviditet og insuffisiens. De to kriteriene fremkommer av Konkursloven § 61. § 61 første setning tar for seg illikviditet: Skyldneren...

Budsjett – et godt styringsverktøy for boligselskaper

Budsjett – et godt styringsverktøy for boligselskaper

Hvorfor er budsjettet viktig? Budsjettet er et av de beste verktøyene styret har for å drive sameiet eller borettslaget med sunn økonomi. Det vi som forretningsførere legger i sunn økonomi, er at man skal kunne stå rustet til å takle både forutsette og uforutsette...

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Hva er arbeidsgiveravgift? Arbeidsgiveravgift er en avgift arbeidsgivere betaler for sine ansatte. Arbeidsgiveravgiften en type skatt arbeidsgiver betaler på lønnskostnader, og er med på å finansiere folketrygden. Hva danner grunnlaget for avgiften?...