fbpx

Agio Forvaltning samarbeider med Huseiernes Landsforbund

Agio Forvaltning inngår samarbeid med Huseiernes Landsforbund!

Dette gjør oss i stand til å tilby fordeler vi virkelig er stolte av, ikke bare for styret i et borettslag eller sameie, men for alle leilighetene vi forvalter. Blant annet har Huseierne opprettet et eget selskap for håndtering av vedlikeholdsplaner. Det er engasjert uavhengige takstmenn rundt omkring i landet for å gjennomføre tilstandsvurderinger.

I tillegg vil alle eiere av leiligheter i borettslag og sameier forvaltet av Agio Forvaltning få tilgang til fantastiske medlemsfordeler fremforhandlet av Huseiernes Landsforbund. Detaljene rundt fordelene forventes å være klare i løpet av begynnelsen av 2021.

Vi i Agio Forvaltning er stolte av fordelene vi nå kan tilby, og gleder oss til lansering av avtalen i januar 2021.  

Nordlys og Nord24 har skrevet en artikkel om samarbeidet. Trykk her for å lese artikkelen. 

(Vi gjør oppmerksom på at artikkelen er en pluss-sak)

Trykk her for å lese mer om samarbeidet vårt med Huseiernes Landsforbund

Forretningsførsel boligselskap

Våre dedikerte forvaltere og digitale systemer gjør styrehverdagen enkel, oversiktlig og effektiv.

i

Regnskap bedrift

Tilpassede regnskapstjenester. Vår kompetanse, effektivitet og høye servicegrad bidrar til økt lønnsomhet.

Siste nytt

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Arbeidsgiveravgift – Hvordan fungerer det?

Hva er arbeidsgiveravgift? Arbeidsgiveravgift er en avgift arbeidsgivere betaler for sine ansatte. Arbeidsgiveravgiften en type skatt arbeidsgiver betaler på lønnskostnader, og er med på å finansiere folketrygden. Hva danner grunnlaget for avgiften?...

Agio Forvaltning donerer til Frelsesarmeen Tromsø

Agio Forvaltning donerer til Frelsesarmeen Tromsø

Som følge av koronaviruset og smittevernstiltak vil ikke Frelsesarmeens sorte gryter være å finne rundt omkring i byen i år. Vi i Agio Forvaltning vet at dette har stor innvirkning for Frelsesarmeen sin juleaksjon, og dermed går utover de som trenger litt ekstra i...

Det er enkelt å bytte regnskapsfører og forretningsfører

Det er enkelt å bytte regnskapsfører og forretningsfører

Det skal være enkelt å bytte forretningsfører eller regnskapsfører! Vi opplever at mange sameier, borettslag og bedrifter tror det er vanskelig å bytte forretningsfører eller regnskapsfører. Helt siden oppstarten har vi i Agio Forvaltning arbeidet for sterkere...