fbpx

Ny totalkontrakt for prosjektet Storelvtun i Tromsø

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med Arnestedet Eiendom og Totaleiendom for prosjektet Storelvtun i Tromsø. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig, seksjonering, tilrettelegging og rådgivning, budsjettering, stiftelse m.m.

Storelvtun vil bestå av 143 nye boliger fordelt på rekkehus, leiligheter og omsorgsboliger. I første byggetrinn skal det bygges totalt 41 boliger, 22 rekkehus på 133 kvadratmeter, og 19 leiligheter fra 45 til 91 kvadratmeter.

Agio Forvaltning ser frem til et godt og langt samarbeid med utbyggere Arnestedet Eiendom og Totaleiendom dette flotte prosjektet.

Trykk her for mer informasjon om Storelvtun.

Nybygg og prospekter

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Ny totalkontrakt for prosjektet Bo på Trondenes

Agio Forvaltning har inngått en totalkontrakt med PEAB Eiendomsutvikling for prosjektet Bo på Trondenes utenfor Harstad. Agio Forvaltning skal i tillegg til å være forretningsfører og forvalter når prosjektet er ferdigstilt, bistå med blant annet fradelig,...

Forretnings- og forvaltningskontrakt med Norheim Terrasse i Tromsø

Forretnings- og forvaltningskontrakt med Norheim Terrasse i Tromsø

Norheim Terrasse er siste byggetrinn i et nytt boligfelt på sør-vestsiden av Tromsøya, mellom Fageren og Holt. Boligfeltet er bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter, med moderne arkitektur og praktiske løsninger. Sameiet skal bestå av totalt 80 leiligheter...